Borang Jawatan

Borang Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Perak, Tarikh Tutup Permohonan 27 Ogos 2021 Borang Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Perak, Tarikh Tutup Permohonan 27 Ogos 2021
Borang Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Perak, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Borang Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Perak, Tarikh Tutup Permohonan 27 Ogos 2021

Borang Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Perak, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Perak adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 27 Ogos 2021
  • Lokasi : Negeri Perak
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Kelulusan  : Rujuk Iklan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk ( Maklumat Jawatan ) di bawah untuk info lengkap.

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

    ( Maklumat Jawatan )

0 Shares