Borang Jawatan

Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA)
Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat... Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA)

Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Akademi Seni Budaya Dan Warisan Kebangsaan (ASWARA) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pengawal Keselamatan Gred KP 11
  2. Pegawai Personel MySTEP (Pentadbiran & Sokongan)
  • Link Penuh Jawatan Dibawah ⬇

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh   Tutup   :   09 April 2024
  • Lokasi   Kerja    :   Rujuk Jawatan
  • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
  • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
  • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Follow Channel Whatsapp  Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di Channel Whatsapp Jawatan Kosong , Follow Sekarang kami akan update jawatan kosong terkini terus ke phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares