Borang Jawatan

Jawatan Kosong Di Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM), Tarikh Tutup 07 Januari 2022 Jawatan Kosong Di Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM), Tarikh Tutup 07 Januari 2022
Jawatan Kosong Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Di Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM), Tarikh Tutup 07 Januari 2022

Jawatan Kosong Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) adalah seperti dibawah.

Join Telegram  dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pegawai Peperiksaan Gred DG41 (Kontrak/Tetap)
  2. Pegawai Peperiksaan Gred DG41 (Kontrak/Tetap)
  3. Pegawai Tadbir Gred N41 (Kontrak)
  4. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29 (Kontrak/Tetap)
  5. Pembantu Makmal Gred C19 (Kontrak/Tetap)

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 07 Januari 2022
  • Lokasi : Negeri Selangor
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Kelulusan  : Rujuk Iklan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga bermanfaat kepada semua.

Info Penuh: Maklumat Jawatan Dan Borang

50 Shares