Borang Jawatan

Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN) Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN)
Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh... Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN)

Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Guru Tabika Perpaduan Jabatan Perpaduan Negara & Integrasi Nasional (JPNIN) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Guru Tabika Perpaduan
  2. Penolong Guru Tabika Perpaduan

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 30 September 2021
  • Lokasi : Kuala Lumpur
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Kelulusan  : Rujuk Iklan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk ( Maklumat Jawatan ) di bawah untuk info lengkap.

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan. Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Rujuk Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

0 Shares