Borang Jawatan

Jawatan Kosong Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya Jawatan Kosong Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya
Jawatan Kosong Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya, Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan... Jawatan Kosong Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya

Jawatan Kosong Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya, Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Mystep (Pk Cheras)
 2. Mystep (Pkpj) Vektor Gred 19
 3. Mystep (B.K.A Jkwpkl&P) Gred 19
 4. Mystep (Hospital Putrajaya) Gred 19
 5. Mystep (Hospital Putrajaya) Gred 11
 6. Mystep (Pkpj) Pegawai Penerangan S41
 7. Mystep (Hospital Putrajaya) Gred 29 (Research)
 8. Mystep (B.K.A Jkwpkl&P) Jurufotografi Gred 29
 9. Mystep (B.K.A Jkwpkl&P) Pegawai Penerangan S41
 10. Mystep (B.K.A Jkwpkl&P) Penyelidikan Makanan Gred 29
 11. Mystep (Hospital Putrajaya) Gred 29 (Penolong Jurutera)
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik  
 • Link Mohon Jawatan Dibawah 

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup  :   09 Februari 2024
 • Lokasi Kerja   :   Rujuk Jawatan
 • Sektor Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat Lulus   :   Rujuk Jawatan
 • Status Kerja    :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Follow Channel Whatsapp  Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di Channel Whatsapp Jawatan Kosong , Follow Sekarang kami akan update jawatan kosong terkini terus ke phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

Cara-Cara Buat Permohonan :

 • Pencarian dan permohonan jawatan ini hanya boleh dibuat melalui Portal laman web rasmi di Myfuturejobs.gov.my sahaja.
 • Masukkan Kata Carian “Jabatan Kesihatan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Dan Putrajaya” di bahagian carian untuk memohon jawatan yang diiklankan.
103 Shares