Borang Jawatan

Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat... Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Latihan E41
 2. Pembantu Makmal C19
 3. Pembantu Tadbir W19
 4. Penolong Pegawai Tadbir N29
 5. Pembantu Hal Ehwal Islam S19
 6. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29
 7. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG41
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik  
 • Link Mohon Jawatan Dibawah 

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup  :   Rujuk Jawatan
 • Lokasi Kerja   :   Rujuk Jawatan
 • Sektor Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat Lulus   :   Rujuk Jawatan
 • Status Kerja    :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Follow Channel Whatsapp  Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di Channel Whatsapp Jawatan Kosong , Follow Sekarang kami akan update jawatan kosong terkini terus ke phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

5 Shares