Borang Jawatan

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di... Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Senarai dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) adalah seperti berikut :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Jururawat U29
 2. Pembantu Awam H11
 3. Penolong Kurator S29
 4. Penolong Pegawai Penerangan S29
 5. Penolong Pegawai Undang-Undang L29
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik   
 • Link Penuh Jawatan Di Bawah   

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :    03 Januari 2024
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Media Sosial Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

1 Shares