Borang Jawatan

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor... Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung (MPM), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung (MPM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Tadbir Gred N41
 2. Penolong Jurutera (Awam) Gred Ja29
 3. Pembantu Kesihatan Awam Gred U19
 4. Penolong Pegawai Seni Bina Gred Ja29
 5. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran Gred U29
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik  
 • Link Mohon Jawatan Dibawah 

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup  :   29 Februari 2024
 • Lokasi Kerja   :   Rujuk Jawatan
 • Sektor Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat Lulus   :   Rujuk Jawatan
 • Status Kerja    :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Follow Channel Whatsapp  Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di Channel Whatsapp Jawatan Kosong , Follow Sekarang kami akan update jawatan kosong terkini terus ke phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

7 Shares