Borang Jawatan

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Muar (MPM), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Muar (MPM), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Majlis Perbandaran Muar (MPM), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di... Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Muar (MPM), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Majlis Perbandaran Muar (MPM), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Muar (MPM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Tadbir Gred N19
 2. Pembantu Kemahiran Gred H19
 3. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19
 4. Pembantu Penguat Kuasa Gred KP19
 5. Pembantu Kesihatan Awam Gred U19
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik   
 • Link Mohon Jawatan Di Bawah  

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :    07 Oktober 2023
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Media Sosial Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

54 Shares