Borang Jawatan

Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan (PKNNS) Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan (PKNNS)
Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan (PKNNS), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat... Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan (PKNNS)

Jawatan Kosong Terkini Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan (PKNNS), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Perbadanan Kemajuan Negeri, Negeri Sembilan (PKNNS) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Operasi Grade N11
 2. Penjaga Jentera Elektrik Grade J19
 3. Penolong Jurutera (Sivil) Grade JA29
 4. Pembantu Tadbir Kewangan Grade W19
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik  ⬇
 • Link Mohon Jawatan Di Bawah ⬇

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :    27 Julai 2023
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Sosial Media Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link Mohon Jawatan Online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares