Borang Jawatan

Jawatan Kosong Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja... Jawatan Kosong Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Maintenance Technician (Positions: 2)
  • Gaji Dan Kemudahan Menarik  
  • Link Mohon Jawatan Dibawah 

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup  :   10 April 2024
  • Lokasi Kerja   :   Rujuk Jawatan
  • Sektor Kerja   :   Swasta/Kerajaan
  • Syarat Lulus   :   Rujuk Jawatan
  • Status Kerja    :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Follow Channel Whatsapp  Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di Channel Whatsapp Jawatan Kosong , Follow Sekarang kami akan update jawatan kosong terkini terus ke phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

Cara-Cara Buat Permohonan :

Pencarian dan permohonan jawatan kosong ini hanya boleh dibuat melalui  portal laman web rasmi kerajaan di bawah.

  • https://candidates.myfuturejobs.gov.my

Anda perlu daftar dahulu sebagai penguna dan masukan kata carian > Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM) dan iklan akan di paparkan.

 

0 Shares