Borang Jawatan

Jawatan Kosong Pusat Pungutan Zakat Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Pusat Pungutan Zakat Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Pusat Pungutan Zakat Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat... Jawatan Kosong Pusat Pungutan Zakat Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Pusat Pungutan Zakat Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pusat Pungutan Zakat Wilayah Persekutuan (PPZ-MAIWP) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Eksekutif Zakat
 2. Kerani Am Putrajaya
 3. Penolong Eksekutif / Eksekutif
 4. Eksekutif Komunikasi Korporat
 5. Eksekutif Hubungan Strategik
 6. Penolong Eksekutif / Eksekutif Pembangunan Web Dan Aplikasi
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik  
 • Link Mohon Jawatan Dibawah 

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :   12 Januari 2024
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Follow Channel Whatsapp  Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di Channel Whatsapp Jawatan Kosong , Follow Sekarang kami akan update jawatan kosong terkini terus ke phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares