Borang Jawatan

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor) Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor)
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor)

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Awam Gred H11
 2. Pembantu Operasi Gred N11
 3. Pembantu Syariah Gred LS19
 4. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 5. Penolong Pegawai Tanah Gred NT29
 6. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N19
 7. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N1
 8. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19
 9. Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29
 10. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat Gred FA29
 11. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
 12. Penolong Pegawai Perancang Bandar Dan Desa Gred JA29
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik  
 • Link Mohon Jawatan Dibawah 

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :    29 March 2024
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Follow Channel Whatsapp  Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di Channel Whatsapp Jawatan Kosong , Follow Sekarang kami akan update jawatan kosong terkini terus ke phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares