Borang Jawatan

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor) Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor)
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor)

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor (SPN Selangor) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Awam H11
 2. Pengawas Hutan Gred G19
 3. Penghantar Notis Gred N11
 4. Pembantu Makmal Gred C19
 5. Pembantu Syariah Gred Ls19
 6. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N19
 7. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29
 8. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred Dg29
 9. Penolong Pegawai Perancang Bandar Dan Desa Gred Ja29
 10. Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam)/ Penolong Jurutera Gred Ja29
 • Link & Syarat Penuh Jawatan Dibawah ⬇

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :    01 Oktober 2023
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Media Sosial Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares