Borang Jawatan

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu)
Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja... Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu)

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Senarai dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Terengganu (SPN Terengganu) adalah seperti berikut :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Juruaudio Visual Gred N19
 2. Penolong Jurutera Gred Ja29
 3. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
 4. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19
 5. Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam) Gred Ja19
 6. Penolong Pegawai Perancang Bandar Dan Desa Gred Ja29
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik   
 • Link Penuh Jawatan Di Bawah   

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :   12 Disember 2023
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Media Sosial Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

14 Shares