Borang Jawatan

Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS)
Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS)

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Akauntan WA41
  2. Jurutera J41

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 28 Disember 2021
  • Lokasi : Kedah
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Kelulusan  : Rujuk Iklan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Jawatan Kosong Lain ( Klik Lihat ) :

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk sumber maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap.

Sumber : Maklumat Jawatan Dan Borang

0 Shares