Borang Jawatan

Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Daerah Pasir Puteh, Kelantan Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Daerah Pasir Puteh, Kelantan
Jawatan Kosong Majlis Daerah Pasir Puteh, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Di Majlis Daerah Pasir Puteh, Kelantan

Jawatan Kosong Majlis Daerah Pasir Puteh, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Daerah Pasir Puteh adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Penolong Pegawai Pertanian G29
 2. Penolong Pegawai Tadbir N29
 3. Penolong Jurutera JA29
 4. Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29
 5. Pembantu Penguatkuasa KP19
 6. Pembantu Tadbir N19
 7. Pembantu Akauntan W19
 8. Pembantu Penilaian W19
 9. Pemandu Kenderaan H11
 10. Pembantu Awam H11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 20 Disember 2021
 • Lokasi : Kelantan
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga bermanfaat kepada semua.

Info Penuh: Maklumat Jawatan Dan Borang

31 Shares