Borang Jawatan

Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)
Jawatan Kosong Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Bagi yang mencari kerja kosong dan... Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)

Jawatan Kosong Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA), Mereka Yang Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Bagi yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Perangkawan E41
 2. Akauntan Gred WA41
 3. Pembantu Awam Gred H11
 4. Penjaga Jentera Elektrik J19
 5. Pegawai Undang-Undang L41
 6. Pemandu Kenderaan Gred H11
 7. Pembantu Kemahiran Gred H19
 8. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 9. Penolong Pegawai Pertanian Gred G29
 10. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
 • Gaji Dan Kemudahan Menarik   
 • Link Penuh Jawatan Di Bawah   

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh   Tutup   :   31 March 2024
 • Lokasi   Kerja    :    Rujuk Jawatan
 • Sektor   Kerja    :    Swasta/Kerajaan
 • Syarat   Lulus    :    Rujuk Jawatan
 • Status   Kerja     :   Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Sertai Media Sosial Kami :

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares