Borang Jawatan

Kekosongan Terbaru Di Lembaga Zakat Selangor (MAIS), Mohon Sekarang Kekosongan Terbaru Di Lembaga Zakat Selangor (MAIS), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor (MAIS), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Kekosongan Terbaru Di Lembaga Zakat Selangor (MAIS), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor (MAIS), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor (MAIS) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pengurus Mais
 2. Penolong Pengurus Mais
 3. Pegawai Psikologi Mais
 4. Eksekutif Mais
 5. Penolong Pegawai Perubatan Mais
 6. Pembantu Eksekutif Mais
 7. Jururawat Mais

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 27 Disember 2021
 • Lokasi : Negeri Selangor
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga bermanfaat kepada semua.

Info Penuh: Maklumat Jawatan Dan Borang

51 Shares