Borang Jawatan

Rumah Kayu Kecil Di Tengah Sawah Padi, Saiz Kompak Dan Bajet Mampu Buat Rumah Kayu Kecil Di Tengah Sawah Padi, Saiz Kompak Dan Bajet Mampu Buat
Rumah kayu adalah satu lagi jenis rumah dengan struktur yang ringkas. Ia adalah unik dan juga telah digunakan secara popular dalam reka bentuk dan... Rumah Kayu Kecil Di Tengah Sawah Padi, Saiz Kompak Dan Bajet Mampu Buat

Rumah kayu adalah satu lagi jenis rumah dengan struktur yang ringkas. Ia adalah unik dan juga telah digunakan secara popular dalam reka bentuk dan pembinaan pelbagai rumah kampung, sama ada dusun, kediaman dan pelbagai lagi.

Rumah yang kami tunjukkan pada anda hari ini ialah rumah kayu bertapak tinggi. Dibina di tengah-tengah alam sawah yang subur.

Rumah ini diterbitkan oleh seorang pengguna Facebook yang berkongsi untuk rakan-rakannya melihat sebagai inspirasi dan idea untuk membina rumah.

Rumah ini adalah rumah kayu di bina style tiang tinggi yang ada ruang di bawah . Struktur besi dindingnya ditutup dengan kayu Shera. Manakala tiang rumah menggunakan tiang simen sebanyak 9 tiang.

Rumah ini direka dalam bentuk yang sangan simple tetapi sangat menarik di mana anda juga boleh duduk untuk melihat pemandangan yang sangat cantik dan tenang.

Anda dapat melihat bahawa ini adalah idea lain tentang rumah taman di tengah-tengah sawah. Reka bentuk struktur yang ringkas tetapi penuh dengan kemesraan dan mempunyai suasana yang sejuk sangat sesuai untuk berehat .

Kalau ada yang berminat untuk memiliki sebuah rumah kampung atau dusun boleh tengok gambar di atas untuk dapatkan idea dan contoh untuk membuat sebuah rumah di kampung.

43 Shares